7.9.2015

Hanna-tädit

Mureat ja perinteisen herkulliset Hanna-Tädit.




 Hanna-tädit (kananmunaton) 200°C      n. 10 min
2 dl sokeria
1½ dl vispikermaa
1 tl leivinjauhetta
200g margariinia tai voita
5 dl vehnäjauhoja
1½ dl perunajauhoja

  1. Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi.
  2. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon varovasti käännellen.
  3. Kaada seos uunipannulle leivinpaperin päälle ja paista 225°C n. 5min.
  4. Kumoa pohja paistamisen jälkeen sokeroidun leivinpaperin päälle.
  5. Irrota leivinpaperi kääretorttupohjasta varovasti. Kostuta paperia sivelemällä pullasudilla hieman vedettä paperiin tarvittaessa.
  6. Levitä hillo jäähtyneen pohjan päälle ja vatkaa kerma vaahdoksi ja levitä hillon päälle.
  7. Rullaa paperin avulla rullaksi ja laita kylmään.
  8. Puolet tarjolle ja puolet pakkaseen (kelmuun hyvin käärittynä).



Kaikki aineet sekoitetaan ja leivotaan pieniä palloja, jotka asetellaan harvakseltaan pellille leivinpaperin päälle. Älä paina.

Ei kommentteja: