Hanna-tädit (kananmunaton) 200°C n. 10 min
2 dl sokeria
1½ dl vispikermaa
1 tl leivinjauhetta
200g margariinia tai voita
5 dl vehnäjauhoja
1½ dl perunajauhoja
- Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi.
- Sekoita kuivat aineet ja siivilöi ne muna-sokerivaahtoon varovasti käännellen.
- Kaada seos uunipannulle leivinpaperin päälle ja paista 225°C n. 5min.
- Kumoa pohja paistamisen jälkeen sokeroidun leivinpaperin päälle.
- Irrota leivinpaperi kääretorttupohjasta varovasti. Kostuta paperia sivelemällä pullasudilla hieman vedettä paperiin tarvittaessa.
- Levitä hillo jäähtyneen pohjan päälle ja vatkaa kerma vaahdoksi ja levitä hillon päälle.
- Rullaa paperin avulla rullaksi ja laita kylmään.
- Puolet tarjolle ja puolet pakkaseen (kelmuun hyvin käärittynä).
Kaikki aineet sekoitetaan ja leivotaan pieniä palloja, jotka asetellaan harvakseltaan pellille leivinpaperin päälle. Älä paina.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti